• Gold Medal Winner 1.5million - 2 million category

  • Sustainable Award

A breath of fresh air

Much more than just a pretty facade, this Christchurch home combines elegant design with superior sustainability. The executive home utilises a cutting-edge Foreverbreathe Wall System to manage humidity and maximise air quality. Its incredible airtightness allows for higher efficiency heating and cooling and a more comfortable living environment. The 383sqm floor-plan brings together five bedrooms, four bathrooms and separate living spaces. The designer entertainer’s kitchen is the nucleus for a social family, connecting all living areas, inside and out. Brilliant indoor-outdoor flow encourages use of stunning alfresco spaces. Lounge in or out of the sun, alongside the pool or beneath the louvre roof – the options are endless. Craftsmanship was integral to the success of this build with no detail left unchecked. Even the separate garage was built to the same stringent standards as the rest of the home, including the Foreverbreathe Wall System.